Club Brugge-speler gaat zijn 'maatje' Noa Lang missen: "Nu moet ik de competitie maar heet maken"

Club Brugge speelde woensdagavond een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Helaas voor de Bruggelingen werd deze met 0-2 verloren, maar op zich is dat geen ramp. De voorbereiding dient om nieuwe spelers uit te testen en nieuwe tactieken erin te rammen. Wie niet in actie kwam, was Bjorn Meijer. De Nederlandse linksachter revalideert nog altijd van een blessure. Na de wedstrijd werd hij wel geïnterviewd door Voetbal International, een gekend Nederlandse mediaplatform.

Bjorn Meijer Noa Lang

Meijer had het onder meer over zijn maatje Noa Lang die onlangs naar PSV trok. "Na de vakantie was Noa Lang nog op de club en dan hebben we het er wel over. Maar ik ben blij voor hem dat die overstap is gelukt. Dat de Belgische competitie nu minder heet is? Dan moet ik hem maar heet maken. Neen, ja, kijk, weet je, dat zegt hij zelf ook wel eens van dat veel mensen een zwak voor hem hebben. En als je met hem samenwerkt, dan snap je waarom hij dat zegt en dan is dat ook gewoon zo. Wat mensen uit de buitenwereld over hem denken, maakt hem niet uit, maakt mij niet uit", klonk het bij Meijer.

Noa Lang PSV statistieken

"De grootste misvatting over hem? Dat hij niet goed is met mensen. Want iedereen bij Club Brugge kan beamen dat hij dat wel is en hij is met iedereen goed. En je kan ook gewoon een heel goed gesprek met hem hebben over alles. Misschien dat mensen dat niet verwachten. En wat mij ook opviel: telkens als er een nieuwe speler kwam, was hij altijd één van de eersten die even een praatje ging maken met die speler om hem op zijn gemak te stellen en hem thuis te laten voelen. En dat siert hem wel. Hoeveel goals hij zal prikken voor PSV? Even denken. Hij is natuurlijk meer de man van de assists, denk ik. Dan ga ik voor vijftien goals, vijftien assists", aldus Bjorn Meijer. Wist jij trouwens dat hij met Kirsten de Jong een erg knappe vriendin heeft?

Bjorn Meijer blijft komend seizoen gewoon bij Club Brugge. Scoort hij nog enkele wereldgoals, zoals tegen Benfica en Standard? 

Ook interessant