Exact 2 jaar geleden: Anderlecht vernedert Beerschot met 0-7 op het Kiel, hier spelen ze nu

Van een vernederende avond gesproken. Exact twee jaar geleden won Anderlecht met 0-7 op het veld van Beerschot. Het was een totale offday van de ratten, met ondermeer een pijnlijke flater van Mike Vanhamel. Holzhauser werd ook van het veld gestuurd na een domme rode kaart. Anderlecht ging met een grote glimlach de winterstop in. De wedstrijd is amper twee jaar geleden, maar het team is toch al heel wat veranderd. Wij zochten uit waar de RSCA-spelers van toen nu spelen.

Beerschot-Anderlecht 0-7

Anderlecht begon de wedstrijd heel gretig en kwam al snel op voorsprong na een doelpunt van Yari Verschaeren. Amper tien minuten later scoorde hij op bijna exact dezelfde manier de 0-2. Net voor rust zette Zirkzee de 0-3 op het scorebord en pakte ook Holzhauser rood, die op eigen initiatief achteraan ging spelen. Na amper 40 seconden in de tweede helft scoorde Lior Refaelov de 0-4. De 0-5 en 0-6 werden gescoord, maar niet gevierd (omdat het tegen zijn ex-ploeg was) door Benito Raman. Ook Amuzu, die de 0-7 eindstand op het bord zet, pikt zijn doelpuntje nog mee. 

Hier spelen ze nu

Deze namen stonden aan de aftrap twee jaar geleden tegen Beerschot bij Anderlecht. We geven je ook mee waar deze spelers nu actief zijn. Hendrik Van Crombrugge (Racing Genk), Wesley Hoedt (Watford), Lisandro Magallan (Pumas UNAM), Michael Murillo (Marseille), Sergio Gomez (Man CIty), Yari Verschaeren (Anderlecht), Josh Cullen (Burnley), Kristoffer Olsson (Midtjylland), Lior Refaelov (Maccabi Haifa), Joshua Zirkzee (Bologna) en Christian Kouamé (Fiorentina).

Anderlecht Beerschot hier spelen ze nu 0-7