Club Brugge-speler maakt ALWEER indruk voor zijn land: "Een grote club zal hem weldra halen!"

Andreas Skov Olsen is in bloedvorm. Afgelopen winter kwam hij voor zeven miljoen over van Bologna en scoorde hijzes keer en gaf hij negen assists in zeventien matchen voor Club Brugge. Op zijn 22ste heeft hij een marktwaarde van maar liefst twaalf miljoen euro, de toekomst is verzekerd! Met Jutgla en eventueel Kouamé er ook nog bij, zou Club een mooie voorhoede kunnen bouwen.

Andreas Skov Olsen Denemarken

Ook voor Denemarken is Skov Olsen een vaste waarde. Hij staat er bijna altijd in de basis en maakt veel indruk. Zo scoorde hij maandagavond nog de 2-0 tegen Oostenrijk, waardoor hij met zijn land bovenin de Nations League-groep staat. De flankspeler zit nu aan zeven goals en zes assists in 21 caps voor Denemarken, best knap voor zijn leeftijd! Op Twitter was men alweer erg lovend over de Deen en zeiden ze heel wat mooie dingen over hem:

Ik zou graag hebben dat Manchester United spelers neemt zoals Eriksen, Skov Olsen, Maehle en Damsgaard

Maehle en Skov Olsen, twee heel getalenteerde Deense nationale ploeg spelers. Chelsea-scouts verliezen tijd door Sterling, Dembele en Jesus te bekijken. Deze twee spelers zullen samen minder kosten dan Sterling's loon. 

Leeds zou de Deense winger Andreas Skov Olsen moeten kopen. Hij kan het verschil maken. Snelheid, dribbels en een uitstekende linkervoet. Hij is een echt juweeltje van het Deense team. Speelt voor Brugge. 

Liefste Manchester United, kijk geduldig en voorzichtig naar de manier waarop Skov Olsen voor Denemarken zijn spectaculaire voetbal speelt. Zijn energie, skills, sterke voet, enzovoort. Hij doet me denken aan de jonge Giggs. Dankuwel. 

Skov Olsen is erg goed voor Denemarken de laatste tijd 

Ik herhaal het nog eens: Andreas Skov Olsen, onthoud deze naam. 

Andreas Skov Olsen is twaalf miljoen euro waard. Hij is 22 jaar. Hij scoort doelpunten. Hij scoorde vijf goals en gaf zes assists in negen matchen in de Jupiler Pro League. Zou hij bij Arsenal passen? Enigszins. Zou hij een goede versterking zijn in de breedte? Ja! 

Skov Olsen is verdomd sterk 

Een grote club zal Skov Olsen binnenhalen in de nabije toekomst, en het zal niet ons zijn, dus ik zal alvast beginnen huilen 

Skov Olsen is klasse 

Je moet een kijkje nemen naar Skov Olsen van Denemarken. Een echte baller 

Skov Olsen naar Spurs 

Andreas Skov Olsen is ongelooflijk 

Ook interessant