WAT?! Pamela Anderson en ex-Frans international hadden '12 keer seks per nacht'

De 36-jarige Franse centrale verdediger Adil Rami en Baywatch-icoon Pamela Anderson waren van 2017 tot 2019 een koppel, tot dat het voormalig Playboy Playmate hem beschuldigde van bedrog. Ze beweerde dat haar ex-vriend "een dubbelleven leidde" in een vernietigende Instagram-post. Ex-ploeggenoot Aleksandr Kokorin met wie Rami samen speelde bij de Russische club Sochi, deed een boekje open over de liefdesrelatie van de twee sterren.

Pamela Anderson

"Rami vertelde ons een hoop interessante dingen over Pamela Anderson. Hij zei dat Pamela de beste vrouw was die hij in zijn leven had gehad. Rami vertelde dat hij en Pamela wel twaalf keer seks per nacht hadden", vertelt Kokorin in een gesprek met Marca. In 2019 eindigde de relatie tussen Rami en Anderson. De inmiddels 34-jarige verdediger zou de actrice hebben bedrogen. "Ik geloofde dat we verliefd waren. Ik was er kapot van toen ik ontdekte dat hij een dubbelleven leidde", zei Anderson. 

Adil Rami

De boomlange verdediger kwam deze zomer transfervrij over naar de Franse eersteklasser Troyes. De Fransman is zo terug in zijn thuisland, waar hij jarenlang weg was geweest na avonturen bij ploegen als Sevilla, Fenerbahce en Sochi. Voor Frankrijk heeft hij 36 caps verzameld. 

Ook interessant