Doe je dat wel? Ex-Antwerp-topcoach meldt zichzelf aan bij aartsrivaal Beerschot

Beerschot is op zoek naar een nieuwe coach na het ontslag van Peter Maes. Die betaalde het gelag na een triestige 1/21. Op die manier bengelt Beerschot helemaal onderaan het klassement. Het wordt cruciaal dat de nieuwe trainer punten pakt, anders komt degradatie wel heel dichtbij. Eén optie is Laszlo Bölöni.

Laszlo Bölöni

Laszlo Bölöni zit momenteel zonder club. Op 11 mei 2021 werd hij ontslagen bij Panathinaikos, tot op heden zijn laatste club. De Roemeen zou zichzelf aangeboden hebben op het Kiel. Best opvallend, want Bölöni heeft een verleden bij Royal Antwerp FC. En niet zomaar een verleden. Hij was de eerste coach van The Great Old sinds hun terugkeer in eerste klasse en hij bracht ze terug naar de top van het Belgische voetbal. 

Bernd Storck

Beerschot zelf heeft nog niks beslist, want er zijn ook nog andere trainers die zich hebben aangeboden. Eén van hen is Bernd Storck (ex-Moeskroen en ex-Cercle Brugge). Uiteraard zijn nog andere trainers niet uitgesloten. Wie het wordt, zal nog moeten blijken. Wat wel vaststaat: Beerschot heeft dringend punten nodig.

bölöni beerschot