Kan Union SG een waterkansje op de titel behouden tegen Cercle Brugge?

Voor zowel Cercle Brugge als Union SG staat in deze laatste twee speeldagen nog heel wat op het spel. De Bruggelingen willen namelijk heel graag een vierde plek bemachtigen en Union SG heeft nog steeds een waterkansje op de titel, al zullen ze dan ook een handje geluk nodig hebben. Cercle Brugge ontvangt Union op zondagnamiddag om 13u30.

Wil je zelf een online sportweddenschap afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm Union SG

Union is na haar ongelofelijk slechte start in de Champions’ Play-offs al vijf wedstrijden ongeslagen. Het speelde gelijk tegen titelkandidaten Anderlecht en Club Brugge en won drie maal op rij van Antwerp FC.

Met de laatste overwinning tegen Antwerp pakte Union SG overigens haar allereerste Beker van België. Daarmee is hun seizoen nu al voor een groot deel geslaagd.

Vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge liet met een overwinning tegen KRC Genk en Antwerp FC zien dat ze echt wel voor die vierde plek en het ticket voor Europees voetbal willen gaan. Met Union SG krijgen ze wel een tegenstander over de vloer die in een uitstekende flow zit, in tegenstelling tot Genk en Antwerp.

Voorspelling Cercle Brugge - Union SG

Na het winnen van een prijs is het vaak erg moeilijk om je opnieuw op te laden voor de volgende uitdaging. Zeker omdat Union net geschiedenis schreef en de decompressie dan altijd om de hoek loert. De Brusselaars toonden zich echter op en top professioneel door de historische bekerwinst niet uitgebreid te vieren.

Dat heeft meteen zijn vruchten afgeworpen, want Union speelde 2-2 gelijk in een heel erg moeilijke confrontatie met Club Brugge. Union heeft haar lot niet meer in eigen handen, maar ze zijn ook niet helemaal uitgeschakeld in de titelrace.

Union kan op dit moment maar één ding doen: twee keer winnen en daarna hopen op een misstap van Anderlecht en Club Brugge. Wij zijn ervan overtuigd dat Union tegen Cercle voor de volle 100 procent voor de overwinning zal gaan, ook al lijkt de titel op dit moment ver weg. Een Union dat net de beker won en Club Brugge haar eerste puntenverlies in 7 wedstrijden aansmeerde zou in theorie een maat te sterk voor Cercle Brugge moeten zijn, al weet je in het voetbal natuurlijk nooit.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge.