Straf! Deze 10 spelers misten dit seizoen de minste minuten in de Jupiler Pro League

We naderen het einde van het reguliere seizoen en toch zijn er nog steeds spelers die nog geen enkele minuut gemist hebben bij hun club in de Jupiler Pro League. Als we een lijstje samenstellen van de tien spelers die dit seizoen de minste minuten misten, dan zien we voornamelijk veel doelmannen. Voor de rest zien we ook nog een aantal andere verrassende namen.

Spelers die dit seizoen de minste minuten misten in de JPL  

De eerste drie namen op dit lijstje (Hendrik Van Crombrugge, Maarten Vandevoordt, en Jean Butez) zijn niet geheel onlogisch alle drie keepers. Zij zijn over het algemeen minder vaak geblesseerd en hebben minder recuperatietijd nodig. Zij misten dit seizoen nog geen enkele minuut. 

Verder vinden we op de vierde plaats de eerste veldspeler terug, nameijk Josh Cullen. De middenvelder miste amper 22 minuten en is dus van goudwaarde voor Paars-Wit. Zijn ploegenoot Sergio Gómez is de volgende in dit rijtje met 59' gemiste minuten. De laatste drie (Simon Mignolet, Marko Ilic en Anthony Moris) in dit lijstje zijn wederom drie keepers. Zij misten één volledige match dit seizoen. De andere namen in dit lijstje zijn Joris Kayembe met 77 gemiste minuten en Andreas Hanche-Olsen met 78.