Ballen pakken: deze knappe Italiaanse voetbalpresentatrice is het nieuwe lief van ... Loris Karius

In België worden de voetbalprogramma's meestal gepresenteerd door mannen, maar daar doen ze in Italië niet aan mee. Voor de streamingsdienst DAZN werkt de blonde Diletta Leotta. Zij is een voetbalpresentatrice en verslaggeefster bij wedstrijden in de Serie A. Sinds kort vormt zij een koppel met niemand minder dan Loris Karius, de Duitse doelman die een serieuze transformatie is ondergaan.

Loris Karius

Loris Karius is een 29-jarige doelman van Newcastle United. De Duitser heeft een marktwaarde van 1,5 miljoen euro en een verleden bij Mainz, Liverpool, Besiktas en Union Berlin. Vooral bij Liverpool liet hij zich opmerken, helaas negatief. Karius ging twee keer de mist in tijdens de Champions League-finale tegen Real Madrid en staat voor altijd gekend als 'de' flopkeeper. Hoe dan ook, nu vormt hij een koppel met de knappe Diletta Leotta. Zij is 31 jaar oud, hij 29. Veel geluk samen!

Diletta Leotta

Diletta Leotta studeerde rechten aan de universiteit van Rome en behaalde haar diploma in 2015. De Italiaanse is niet alleen een voetbalpresentatrice en verslaggeefster, ze is ook model en zeer bekend op Instagram. Op haar Instagram-pagina (@dilettaleotta) heeft ze meer dan 8.6 miljoen volgers. Geniet hier mee van haar mooiste foto's! 

YouTube

Omdat ze zo enorm populair is, wordt ze ook vaak gevraagd om mee te spelen in een reclamespotje. Het is een verschijning waar iedereen graag naar kijkt en dat trekt natuurlijk ook klanten aan. Hier speelt ze mee in een reclame voor U-Power. De 31-jarige blondine is dus niet alleen bekend in de voetbalwereld, maar overal ter wereld kennen ze haar en dat komt vooral door haar prachtig uiterlijk. 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link