Pijnlijk... Engelse fans reageren FURIEUS nadat Gent nieuwe speler aankondigt: "Wtf is wrong with us"

Vorige week kondigde Gent het vertrek van verdediger Hanche-Olsen aan. De fans konden het nieuws maar moeilijk geloven en haalden stevig uit richting hun club. Om het vertrek van de 25-jarige Noor op te vangen, huurt Gent de Pool Kamil Piatkowski van het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. De 22-jarige verdediger had de clubs voor het uitkiezen, want ook het Nederlandse Feyenoord en het Engelse Leicester City hengelden naar de diensten van het jonge talent. Vooral de fans van Leicester City hadden gehoopt op zijn komst, zo blijkt op Twitter. Nadat Gent de transfer wereldkundig maakte, regende het teleurgestelde en kwade reacties van de Engelse fans. 

Leicester-fans over mislopen van Kamil Piatkowski

"En Leicester-media zei zelfs dat de deal helemaal rond was, wat is er verkeerd met ons"

 "Leicester je vermoordt me"

 "We wisten allemaal dat het nep was, Leicester koopt geen spelers"

 "Dus gisterenavond leek het erop dat Piatkowski een uitgemaakte zaak was en op weg was naar Leicester. Deze ochtend is hij een speler van Gent... Deze club stelt nooit teleur"

 "Ik kan de punten niet zien want het gaat nooit gebeuren, Piatkowski heeft getekend bij Gent en iedereen is Leicester aan het vermijden"

 "Standaard Leicester. Begrijp dat fans alleen kunnen afgaan op media, maar Piatkowski naar Gent, Ounahi waarschijnlijk naar Leeds, Gonzeles lijkt ergens anders heen te gaan of niet weg te gaan. Ouattara naar Bournemouth. Ik heb weinig vertrouwen dat we iemand zullen aantrekken om een verandering teweeg te brengen"

 "Ik ben zo getriggerd, hoe kan Piatkowski naar het verdomde Gent gaan..."

Kamil Piatkowski in actie bij het Poolse Rakow

Ook interessant