Nog niet vergeten: ex-publiekslieveling van Anderlecht deelt foto terwijl hij live naar RSCA-AZ kijkt!

Wie kent de Duitse ex-huurling en goalgetter van RSC Anderlecht nog? In een niet zo ver verleden scoorde Lukas Nmecha nog achtien doelpunten in 37 wedstrijden voor paars en wit. Nmecha werd gehuurd van Manchester City toen Vincent Kompany nog de trainer was bij RSC Anderlecht. De Duitse spits (die nu bij Wolfsburg speelt) keek donderdagavond met veel bewondering van achter zijn televisie naar RSCA. Hij zag Anderlecht met 2-0 winnen van AZ Alkmaar. Tijdens deze wedstrijd zagen de supporters van Anderlecht een enorme uitblinker.

Lukas Nmecha Anderlecht vs AZ Alkmaar

Lukas Nmecha speelt dan wel niet meer voor Anderlecht, maar hij is nog steeds grote fan zo blijkt op zijn Instagram Story. Zo deelde de Duitser een foto dat hij naar Anderlecht tegen AZ Alkmaar aan het kijken was thuis in de zetel. De Brusselaars hebben een prima uitgangspositie voor de terugwedstrijd komende donderdag. De kans dat ze de halve finale bereiken is vrij groot ondanks dat het in de competitie heel wat minder draait. Trainer Bryan Riemer blijkt dan toch de juiste snaar geraakt te hebben om ver te geraken in dit Europese avontuur.

Lukas Nmecha VFL Wolfsburg 

Lukas Nmecha zelf kent nochtans geen geweldig seizoen. De 24-jarige Duitser mocht tot nog toe vijftien keer meedoen bij VFL Wolfsburg en kon daarin zes keer scoren. Voorlopig staat Wolfsburg op een schamele negende plaats. Een positie die geen zicht geeft op Europees voetbal volgend seizoen.

Hieronder kan je nog eens genieten van de geweldige kunstjes van Lukas Nmecha:

Ook interessant