Optie voor Club Brugge na te 'dure' Butez? Deze doelmannen zijn gratis op te pikken

Jean Butez komt niet naar Club Brugge. Moeskroen vraagt maar liefst 6 miljoen euro voor de Franse doelman en dat vinden ze bij blauw-zwart te veel. De vraag is nu of Club op zoek zal gaan naar een alternatief of dat ze verder zullen doen met Ethan Horvath en Karlo Letica. Opvallend: deze doelmannen zitten momenteel zonder club en zijn dus gratis op te pikken. Een optie voor de Bruggelingen?

1. Adrián

De Spaanse doelman zit zonder club nadat West Ham zijn contract niet verlengde. Opvallend aangezien hij nog maar 32 jaar is, nog steeds een marktwaarde van 3,5 miljoen euro heeft en vooral 150 wedstrijden voor West Ham speelde. Eerder kwam hij uit voor Betis Sevilla.

2. Yuri Lodygin

Een naam die wel een belletje doet rinkelen. De 29-jarige Rus is namelijk niet alleen international geweest, hij speelde ook 164 wedstrijden voor Zenit Sint-Petersburg. Daarnaast stond hij ook al oog in oog met Standard Luik, RSC Anderlecht en KAA Gent. 

3. Michel Vorm

De 35-jarige Nederlander zag zijn contract bij Tottenham aflopen deze zomer. Eerder kwam hij uit voor Swansea City en FC Utrecht. Vorm heeft 15 interlands achter zijn naam staan en speelde ook 47 wedstrijden voor de Spurs.