Kums trapt Gent naar hun allereerste landstitel: zo ging de titelmatch toen (Throwback)

In het seizoen 2014/2015 Pakte Gent zijn allereerste landstitel. Mist een overwinning tegen Standard op de 9de speeldag van de Play-Offs was Gent kampioen. Er hing heel veel stress in de Ghelamco Arena maar toch startte Gent furieus tegen Standard. Na 17' opende Kums de score en de verdiende voorsprong stond op het bord. Het moeilijkste voor Gent leek gebeurd. Op het halfuur moest Gent wat gas terugnemen.

Tweede helft

In de tweede helft wou Gent niets meer aan het toeval overlaten. Vanaf de eerste minuut kwam er weer druk van de thuisploeg en dat resulteerde in een vroege 2-0. Milicevic behoudt het overzicht en stuurt Moses in het straatje. Die wordt foutief afgestopt en de bal gaat op de stip. Neto legt aan en trapt Gent wel heel dicht bij de titel.

Vanaf het uur komt Standard hard opzetten en is het een aantal keer gevaarlijk, maar Selz houdt de thuisploeg recht. De match eindigt op 2-0 en Gent is landskampioen.