Deense club van Dion Cools heeft een innovatieve oplossing voor voetbal zonder publiek

De Deense voetbalploeg van Dion Cools (ex-Club Brugge), FC Midtjylland, heeft plannen om drive-invoetbal te introduceren in het voetbal. Zoals overal in Europa is ook de Deense competitie stopgezet en wanneer ze de competitie hervatten of beginnen aan het nieuwe seizoen, zal het waarschijnlijk zonder fans in de tribunes zijn. De Denen hebben een innovatief plan om de fans toch zo dicht mogelijk bij het voetbal te krijgen. 

Hun plan is om een drive-inbioscoop te maken rond het stadion waar de fans vanuit hun wagen de wedstrijd kunnen volgen. "We willen profiteren van de unieke en nabijgelegen parkeerfaciliteiten die de MCH Arena (het stadion van Midtjylland) omringen.", laat de club weten op haar webstek. "We nodigen daarom maximaal 10.000 fans uit voor de Deens première van het drive-invoetbal. Er is plaats voor 2.000 auto's en we hebben grote schermen gezet op de parkeerterreinen rond het stadion. Naast de beelden zal er ook commentaar voorzien worden."

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Ken jij deze doelman nog? Tag je vrienden die ook keeper zijn ⚽️ ##football##funny##fail##goalkeeper##soccer##southafrica

♬ origineel geluid - voetbalflitsenbe