Speler van Bayern München teleurgsteld in zijn ploeg na lek: “Ben dit niet gewoon van Bayern”

De laatste weken zijn ze in Duitse pers in de ban van Manuel Neuer. De Duitse doelman zit volop in contractbesprekingen met zijn ploeg, Bayern München. Maar nu lekken er details uit van die besprekingen en daarover is Neuer totaal niet te spreken. “Dit ken ik niet van Bayern, dat is duidelijk. Waar ik van baal, is dat ik alle gesprekken met de bepalende mensen in vertrouwen heb gevoerd. Er kwam in het verleden nooit iets naar buiten, maar nu worden er in de media steeds dingen gemeld die niets eens kloppen”, vertelt hij. 

Eén van de dingen die in de media rondgaan, is dat hij een verlenging van 5 jaar eist. “Het is mij volkomen duidelijk dat het een utopie is om tegenover de club vast te houden aan een contract van vijf jaar. Op 34-jarige leeftijd weet je niet hoe je ervoor staat als je 39 bent." Bayern München heeft al een nieuwe keeper aangetrokken met Alexander Nübel van Schalke 04 maar daar zit Neuer niet mee in: “Nübel is een sterke keeper, maar ik ben niet bang mijn plaats kwijt te raken. Ik zal spelen. Daar geloof ik stellig in.” 

Alexander Nübel is de man van de karatetrap op Eindracht Frankfurt-speler Mijat Gacinovic.

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Ken jij deze doelman nog? Tag je vrienden die ook keeper zijn ⚽️ ##football##funny##fail##goalkeeper##soccer##southafrica

♬ origineel geluid - voetbalflitsenbe