Emmanuel Dennis staat voor transfer ... Premier League-club moet 25 miljoen pond op tafel leggen!

Emmanuel Dennis was afgelopen seizoen één van de weinige lichtpuntjes in het zwakke seizoen van het Engelse Watford. Met tien doelpunten en zes assists was hij een van de smaakmakers in de Premier League, maar helaas waren die doelpunten en assists niet voldoende om zijn club in de hoogste divisie van het Engelse voetbal te houden. 

Emmanuel Dennis naar Everton?

Niet alleen op clubniveau presteert de ex-speler van Club Brugge, ook bij zijn nationale elftal Nigeria doet hij het goed. Zo scoorde hij onlangs nog in een overwinning met Nigeria. Deze goede prestaties hebben gezorgd voor heel wat interesse in de aanvaller. Zo overwoog het Engelse Everton eerder al om Emmanuel Dennis binnen te halen. 

Emmanuel Dennnis naar Everton

Nu is daar nog een tweede Premier League-club bij gekomen: Nottingham Forest. De traditieclub uit Engeland steeg vorig seizoen uit de Championship en hoopt zich dit seizoen te handhaven. Emmanuel Dennis moet daar mee voor zorgen. De Nigeriaan met een verleden bij Club Brugge moet zo'n 25 miljoen pond kosten. Fabio Silva, een andere aanvaller uit de Premier League, vertrok dan weer naar RSC Anderlecht.

Nottingham Forest

emmanuel dennis nottingham forest