Alles over Déborah Panzokou, de prachtige vrouw van Rode Duivel Thomas Meunier

Enkele maanden geleden stapte Rode Duivel Thomas Meunier samen met Déborah Panzokou in het huwelijksbootje. Ondertussen kent zowat heel België hem als rechtsachter van Borussia Dortmund en 56-voudig Rode Duivel. Een tijdje geleden raakte bekend dat ze verloofd waren, en midden juni was het eindelijk van dat: de grote trouw. Meunier en vrouwlief werden massaal onthaald aan de kerk. Opvallende aanwezigen: Axel Witsel, die ooit nog scoorde op z'n debuut als Rode Duivel, en Union-speler Guillaume François. Met die laatste heeft Meunier een verleden bij Virton.

Déborah Panzokou

Déborah leerde Meunier kennen op de schoolbanken in het middelbaar. Panzokou heeft overigens zelf Belgisch, Congolees en Siciliaans bloed in haar aderen. Ze is opgegroeid in Parijs en daarna beleefde ze haar tienerjaren in Wallonië. Tegenwoordig leeft ze vooral als blogster. Ze schrijft ook rubrieken en toont dit ook op haar Instagram. Ze is ook enorm vaak te vinden in het stadion om Thomas Meunier aan te moedigen. Hieronder enkele foto's van Déborah Panzokou:

Trouw Thomas Meunier

Voor Thomas Meunier is het dubbel feest, want eerder kreeg hij ook een plaats in ons beste elftal aller tijden van Club Brugge. Momenteel geniet de Rode Duivel nog na van een welverdiende vakantie na een druk seizoen bij Borussia Dortmund, maar dus ook van zijn trouwfeest. Het pasgetrouwd koppel is op reis in Frans-Polynesië en meerbepaald in Tetioroa. Daar genieten ze niet alleen van het prachtige uitzicht, maar ook van elkaar! 

In onderstaande video werd Déborah Panzokou geïnterviewd: