Op naar 1e Provinciale: amateurclub promoveert voor het 3de (!) jaar op rij, multi-cultureel elftal!

Wij bij Voetbalflitsen kijken al eens graag naar de lagere reeksen van ons land. Dit keer kwamen we uit in Tweede provinciale Limburg. Daar spelen de Turkse Rangers, volledige naam F.C. Turkse Rangers Waterschei. De laatste jaren zijn ze aan een heel serieuse opmars bezig. Ze promoveerden al twee jaar achterelkaar en ook dit jaar is het hen weer gelukt. Ze promoveren dus voor de derde keer op rij, erg straf! Ook Future Wiinterslag promoveert in de Limburgse Vierde provinciale.

Turkse Rangers Eerste provinciale

De Turkse Rangers hebben het wederom gedaan. Ze promoveren naar Eerste provinciale in Limburg. Ze promoveren nu al voor de derde keer op rij, heel erg straf. Drie jaar geleden speelden ze nog in de laagste reeks en volgend seizoen zullen ze dus aantreden in Eerste provinciale. Ze waren dit seizoen geen kampioen, maar dankzij de gewonnen eindronde is de promotie toch binnen.

Turkse Rangers

FC Turkse Rangers Waterschei is een Belgische voetbalclub uit Waterschei. De club heeft het stamnummer 9147 en heeft wit-rood als clubkleuren. De club is in 1976 opgericht, toen luisterde het nog naar de naam Texas Rangers. De toenmalige club had als doelstelling om jongeren uit de Genkse wijk op te vangen en kansen te geven. De club is een multiculturele sportclub, waar veel verschillende nationaliteiten samen spelen. De laatste drie jaar hebben ze ook enorme sportieve succesen.

Bekijk hier een samenvatting van een wedstrijd van de Turkse Rangers van afgelopen seizoen: