Wie is Jordyn Huitema, de voetballende ex van Alphonso Davies die nu samen is met een baseballer?

De Canadese voetbalster Jordyn Huitema vormde tot juni 2022 een koppel met haar landgenoot en collega Alphonso Davies, de linksachter van Bayern München. De twee waren lange tijd samen het gekendste voetbalkoppel ter wereld, maar gingen alsnog uit elkaar. Tegenwoordig is Jordyn Huitema samen met Julio Rodriguez, een Dominicaanse profesionele honkbalmiddenvelder voor de Seattle Mariners. Huitema zelf voetbalt nu bij OL Reign uit de Verenigde Staten.

Jordyn Huitema Alphonso Davies

Bayern München-linksachter Alphonso Davies zou tegenwoordig aan het daten zijn met een Italiaanse die in München woont, maar haar identeit is niet gekend. Tot juni 2022 vormde hij echter een koppel met Jordyn Huitema, dat is een Canadese voetbalster die eveneens voor de nationale ploeg uitkomt. Huitema is 22 jaar oud, Davies wordt er binnenkort 23. Huitema speelde in de jeugd voor diverse Canadese jeugdteams. In 2019 trok de aanvalster naar PSG waar ze drie jaar zou vertoeven. Momenteel komt ze uit voor OL Reign, dat is een Amerikaanse vrouwenploeg van Olympique Lyon. Jordyn vormt nu een koppel met de baseballer Julio Rodriguez.

Reactie Alphonso Davies

Alphonso Davies had samen met Jordyn Huitema een wereldberoemd YouTube-account dat ondertussen offline werd gehaald. Op het internet doken geruchten op dat Jordyn Huitema zou zijn vreemdgegaan, maar dat ontkende Alphonso Davies op Twitter.

"Ja, Jordyn en ik zijn uit elkaar gegaan. De geruchten over haar zijn niet waar. Ze is een goed mens, ik heb veel respect voor haar. Ik wens haar het beste en vraag iedereen om onze privacy te respecteren."

Jordyn Huitema Instagram

Jordyn Huitema telt op Instagram zo'n 1,6 miljoen volgers. Wij zetten haar knapste foto's op een rijtje. Een zonde dat ze niet meer samen is met Alphonso Davies!

Ook interessant