Hoezo PO1-rivalen? Club- én Union-sterkhouder zijn beste copains: stapje zetten en samen koken!

Vriendschappen in de voetbalwereld, ze zijn toch niet echt dik gezaaid. Zelden hoor je spelers na hun carrière zeggen dat ze er veel intense vriendschappen aan over gehouden hebben. Maar uiteraard zijn er altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Bij buitenlandse spelers zie je vaak dat ze het gezelschap opzoeken van hun landgenoten in die competitie. Dat is in de Jupiler Pro League niet anders... Dan maakt het zelfs niet uit dat beide heren bij rivaliserende clubs spelen. Vraag dat maar aan Victor Boniface en Raphael Onyedika, sterkhouders van respectievelijk Union en Club Brugge.

Raphael Onyedika Victor Boniface

Beide heren zijn afkomstig van Nigeria en schelen bovendien amper vijf maanden wat leeftijd betreft. Op het veld mogen ze dan wel rivalen zijn, naast het veld kunnen ze het uitstekend met elkaar vinden. Leuk om zien!

@voetbalflitsen.be Agent Onyedika aan het werk? 😏😏 #fyp#footballvideos#foryourpage#foryoupage#footballvideo#clubbrugge#nigeria#supereagles#boniface#unionsaintgilloise#usg#rusg#jupilerproleague♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link