Throwback: Ronny Deila viert Amerikaanse titel met New York City ... in zijn onderbroek (VIDEO)

Volgens Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws is Standard-coach Ronny Deila op weg naar Club Brugge. De kans dat eerstdaags een handtekening wordt gezet, is bijzonder groot. De 47-jarige Noor heeft er een goed seizoen opzitten met Standard en plaatste zich vrij makkelijk voor de Europe Play-Offs. Niet evident aangezien het met de Rouches de afgelopen jaren minder ging. Club zou zo'n twee miljoen euro betalen aan Standard om hem er weg te plukken.

Ronny Deila Club Brugge

Laat ons nog even kort de toekomstige Club Brugge-coach voorstellen. Ronny Deila is een voormalig profvoetballer die als speler bij Odd Grenland, Viking FK en Stromsgodset IF actief was. Maar vooral als voetbalcoach maakte hij indruk. In 2013 werd hij met Stromsgodset kampioen van Noorwegen, in 2015 en 2016 pakte hij met Celtic de Schotse titel en in 2021 won hij met New York City FC verrassend de landsbeker. Het was de eerste keer ooit dat de Amerikanen zich tot kampioen konden kronen.

Ronny Deila New York City FC

Standard Luik had genoeg gezien en plukte hem vorige zomer weg. Met succes. Hieronder zien we trouwens een grappige throwback van de (nu nog) Standard-coach. Na het behalen van de landstitel met NYC FC, kleedt hij zich uit en viert hij in zijn onderbroek het kampioenschap. Iets wat hij zijn fans beloofd had. Geweldige beelden! Kijk even mee:

Beelden vanuit een andere hoek: