Belgische fans zien één ZWAKKE SCHAKEL aan rust tegen Kroatië: "Zo middelmatig!"

Donderdagmiddag 1 december 2022, een namiddag waarin heel België op het puntje van zijn stoel zat voor de levensbelangrijke wedstrijd van de Rode Duivels tegen Kroatië op het Wereldkampioenschap in Qatar. Alleen met een overwinning stoten onze landgenoten door naar de 1/8ste finale van het WK. Voor de wedstrijd was er al heel wat te doen omtrent de opstelling van Roberto Martinez. Na een stressvolle eerste helft stond het nog steeds 0-0. Vooral Yannick Carrasco werd op de korrel genomen door kijkend Vlaanderen. Eerst miste hij een grote kans op de 0-1 en nadien veroorzaakte hij nog een penalty, die uiteindelijk door de VAR werd afgekeurd.