Unaniem: Duitse fans zijn het allemaal eens over Boniface na debuut in de Bundesliga

Bayer Leverkusen trapte hun Bundesliga seizoen af met een indrukwekkende overwinning thuis tegen het RB Leipzig van Loïs Openda. De Belgische spits was trefzeker, maar het was vooral ex-Union SG-ster Victor Boniface die lof kreeg. De razendsnelle aanvaller maakte, net zoals Openda, zijn debuut in de Duitse eerste klasse. Leverkusen betaalde deze zomer zo'n twintig miljoen euro voor de 22-jarige Nigeriaan.

Boniface vs RB Leipzig

Boniface was de aangever van Frimpong's openingstreffer. Kort daarna kopte Jonathan Tah Leverkusen op een dubbele voorsprong. Dani Olmo bracht Leipzig vlak voor rust terug in de wedstrijd. Rond het uur trapte het wonderkind van Leverkusen, Wirtz, hen naar de 3-1. Openda kon twintig minuten voor het einde de bal makkelijk binnentikken en zo de eindstand op het scorebord zetten: 3-2. De Leverkusen-fans waren laaiend enthousiast over hun nieuwe spits, dus zette Voetbalflitsen enkele tweets op een rijtje:

"Boniface is sensationeel"

"Boniface een echte nummer 9"

"Met Boniface zullen we dit seizoen nog veel plezier beleven. Prijs de trickster nu."

"Is Boniface gewoon een bijnaam van Osimhen?"

"Mooi beest Boniface"

"Wat een wedstrijd tussen Leverkusen en Leipzig. Leverkusen is echt on fire. Wat een wedstrijd van Boniface"

"Boniface ziet eruit alsof hij dit seizoen gaat schitteren in de Bundesliga....Uitstekende spits-vertoning deze helft"