42-jarige ex-JPL-speler én broer zijn speler-trainer en scoorden al 36(!) goals in... 3e Provinciale

Bij Blauwvoet Oevel in Derde Provinciale C (Antwerpen) lopen twee spelers rond die perfect op elkaar ingespeeld zijn. Kevin Geudens, ex-speler van KV Mechelen, Westerlo en Beerschot, vormt samen met zijn broer Kenny een gouden duo, op en naast het veld. Kenny Geudens is al goed voor 22 goals en is daarmee de best scorende speler van de competitie. Kevin is naast speler ook de trainer van de ploeg, met zijn broer als assistent. 

Kevin en Kenny Geudens Blauwvoet Oevel

Kevin Geudens speelde de eerste zeventien jaar van zijn voetbalcarrière bij lokale ploegen als Blauwvoet Oevel, Verbroedering Geel, Meerhout en Dessel Sport. Pas toen hij 25 was, tekende hij zijn eerste profcontract, bij KV Mechelen. Daar speelde de verdedigende middenvelder van 2006 tot 2012. In totaal speelde Geudens 109 wedstrijden voor Malinwa, maar moest er na het seizoen 2011/2012 vertrekken omdat hij niet meer aan spelen toekwam mede door blessures. Daardoor was er interesse van het pas gedegradeerde KVC Westerlo, waar hij uiteindelijk twee jaar speelde. 

Topschutter Derde Provinciale C

Momenteel speelt de 42-jarige middenvelder bij Derde Provincialer Blauwvoet Oevel, waar hij terug samenspeelt met zijn broer Kenny. Daarnaast is hij ook de hoofdcoach van de ploeg, met als assistent-trainer zijn broer Kenny. Vorig seizoen werd Kenny al topschutter en ook dit seizoen staat hij aan kop met 22 treffers. Ook Kevin legde er op z'n oude dag al veertien in het mandje. Blauwvoet Oevel staat op een tweede plaats, maar met nog één match te gaan is V.N.A. Wortel al zeker van de titel. 

Interview Kevin Geudens Beerschot

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link