Een overzicht: 7 spelers die op FIFA 18 een gigantische upgrade verdienen

FIFA 18 komt binnen een paar maanden uit en daarom blikken wij al even vooruit op de volgende editie van het fantastisch spelletje. Er waren dit seizoen enkele uitblinkers van wie het minder verwacht hadden en daarom ook flink gegeerd zijn op de transfermarkt. Daarom vinden we dat zij een gigantische boost verdienen op FIFA 18. Een overzicht:

1. Kylian Mbappé
Het Franse wonderkind sprong dit seizoen het meest in het oog met zijn fantastische prestaties bij Monaco in de Ligue 1 en vooral de Champions League. De 18-jarige aanvaller lijkt op weg naar een topclub en dat moet hem alvast een gigantische upgrade opleveren.

2. Kasper Dolberg
De 19-jarige aanvaller van Ajax kwam in 2015 over van Silkeborg IF en was vorig seizoen de absolute smaakmaker in de Eredivisie. De Deene goaltjesdief verdient absoluut een flinke boost op FIFA 18 en wij dachten aan deze rating.

3. Dries Mertens
Hier moeten we ongetwijfeld geen tekeningetje bij maken. Onze Rode Duivel beleefde een fantastisch seizoen en werd zelfs bijna topschutter in de Serie A. De aanvaller van Napoli mag zich dus verwachten aan een hoge, nieuwe rating.

4. Bas Dost
Door velen vaak vergeten omdat hij 'maar' bij Sporting voetbalt, maar scoorde maar liefst 34 goals voor de Portugese ploeg. De ex-spits van Wolfsburg moet ook zeker een upgrade krijgen op FIFA 18.

5. Emil Forsberg
De 25-jarige Forsberg maakte vorig jaar deel uit van het verrassende RB Leipzig. De Zweedse middenvelder was één van de smaakmakers en maakte vlot de overstap naar de Bundesliga. Wees er maar zeker van dat hij alleen nog maar beter wordt!

6. Andrea Belotti
Het Italiaanse goudhaantje staat op de lijst van tal van topclubs na zijn prachtig seizoen bij Torino. De spits scoorde maar liefst 25 keer en heeft een mooie toekomst voor zich, zo ook op het videospelletje.

7. Marcos Alonso
De Spanjaard kwam vorig seizoen over van Fiorentina en ontpopte zich meteen tot één van de sterren van Chelsea. De linksachter had een belangrijk aandeel in de titel en zal flink gegeerd zijn op FIFA 18.