JPL-fans komen met conclusies over Moris na 1ste helft in RSCA-Union

Op speeldag drie van de Champions' play-offs stond de Brusselse derby tussen Anderlecht en Union SG op het programma. Ze delen een zelfde aantal punten, maar Union is leider door met een half puntje door de puntendeling. Met een overwinning wipt RSCA dus over de stadsgenoot naar de leiding. Anderlecht wist in de laatste tien duels niet te winnen van Union. Komt daar vandaag verandering in?

Gebeurtenissen eerste helft

Na een begin met veel intensiteit was Anderlecht voor het eerst gevaarlijk. Een afstandschot van Sardella werd door Union-keeper Moris onvoldoende naar de kant geduwd. Dolberg was er als de kippen bij om dat foutje af te straffen en de 1-0 binnen te duwen. Een klein kwartier later was er het eerste gevaar van Union via een kopbal van Puertas die over ging. Rond het halfuur was Union twee keer gevaarlijk op stilstaande fase, maar Schmeichels netten bleven schoon. Penaltyclaims van Anderlecht bleven op het einde van de eerste helft onbeantwoord en Puertas liet in het slot de gelijkmaker nog liggen. 

Heel wat JPL-fans zagen Moris opnieuw, net als tegen Genk, blunderen en beginnen conclusies te trekken... Voetbalflitsen bundelde enkele reacties:

Is dit de match van de waarheid in de titelstrijd? 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link