Antwerp-fans zien 1 zwakke schakel na gelijkspel vs STVV: "We starten elke match met 10 man!"

Vrijdagavond werd de vijftiende speeldag van de Jupiler Pro League afgetrapt door Sint-Truiden en Antwerp. Na de eerste helft was het Sint-Truiden dat de wedstrijd leidde met 1-0, maar enkele offensieve wissels kon Antwerp toch een puntje mee naar huis nemen. De Antwerp-fans waren niet tevreden met deze puntendeling en hadden het vooral op één iemand gemunt.

Ekkelenkamp vs STVV

Vlak voor rust verzorgde de revelatie van Sint-Truiden en misschien wel van de hele competitie, Aboubakary Koita, een sublieme assist op Jarne Steuckers die knap de 1-0 tegen de touwen trapte. Tien minuten voor tijd wist invaller Chidera Ejuke nog een puntje te redden voor de Antwerpenaren. Naast de ref, Bert Put, had de RAFC-aanhang ook enkele kritische opmerkingen voor middenvelder Jurgen Ekkelenkamp. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje: