RAFC-fans duiden zondebok aan na 1-1 tegen STVV: "Ik denk dat hij iets tegen het hoofd kreeg"

Speeldag vijftien van de Jupiler Pro League werd op vrijdagavond afgetrapt door Sint-Truiden en Royal Antwerp. Voor aanvang stonden de Limburgers op een knappe negende plek, vier punten buiten de top zes. De tegenstander, Antwerp, stond na veertien wedstrijden wel binnen die top zes, namelijk op plek vijf. In de eerste helft was het balbezit verdeeld en bleven de grote kansen uit. Enkele minuten voor rust was het kersvers Mauritaans international Aboubakary Koita die met een splijtende pass teamgenoot Jarne Steuckers alleen voor doel zette. De 21-jarige middenvelder werkte koeltjes af en Sint-Truiden mocht met een voorsprong gaan rusten.

Bert Put in #STVANT

In de tweede helft waren de kansen ook op één hand te tellen. Tien minuten voor tijd wist Antwerp dan toch de bordjes weer gelijk te zetten via Chidera Ejuke. Naast het zwakke spel van Antwerp was ook de prestatie van scheidsrechter hét onderwerp op sociale media. Volgens de fans van the Great Old was de ref partijdig in het voordeel van Sint-Truiden. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets: