Voorbeschouwing Antwerp - Genk: alles wat je moet weten!

Iets minder dan een jaar geleden was dit de wedstrijd die over het kampioenschap besliste. Toby Alderweireld vuurde toen Antwerp naar de titel in de allerlaatste seconden. Over het kampioenschap zal deze confrontatie weinig beslissen, maar beide teams zijn nog volop in de strijd om plek drie. Pakt Genk 6/6 in de eerste twee weekenden van de play-offs of herpakt Antwerp zich na de 1-0 nederlaag tegen Anderlecht?

Opstelling Antwerp

Blessureperikelen in doel bij Antwerp dwingen van Bommel om Senne Lammens op te stellen. De jonge doelman heeft in de beker al bewezen dat hij meer dan betrouwbaar is als vervanger van Butez. In de defensie kiest de Nederlander voor De Laet, Alderweireld, Van den Bosch en Bataille. Het middenveld wordt bekleed door Yusuf en Ekkelenkamp, terwijl Ondrejka en Ejuke vanop de flanken zullen opereren. Opnieuw kiest van Bommel voor zowel Janssen als Ilenikhena, al zal die eerste wat lager op het veld spelen dan de jonge Fransman.

Opstelling Genk

Vandevoordt start in doel voor de Genkies. Voor hem zullen McKenzie, Cuesta en Sadick het doel verdedigen. Kayembe en El Ouahdi bekleden respectievelijk de linker- en rechterflank met Hrosovsky en Galarza, bij afwezigheid van de geblesseerde Heynen, op het middenveld. De balkunstenaars Ait El Hadj en El Khannous spelen in steun van de diepe spits Arokodare. 

Meer te weten komen over het duel Antwerp-Genk? Klik hier!