WOW! Dit elftal met vergeten spelers waren ooit bij RSCA actief, mét Mertens en Januzaj!

Er zijn al zoveel spelers bij Anderlecht gepasseerd dat je al bijna zou vergeten wat voor een talenten er ooit in het Lotto Park hebben gespeeld. Wij bij Voetbalflitsen hebben een opstelling gemaakt met 'vergeten' spelers die ooit voor Anderlecht speelden of in hun jeugd actief waren. Of met andere woorden: allemaal spelers waar veel mensen niet eens van wisten dat ze ooit nog voor paars-wit hebben gespeeld.

Rode Duivels

Met Dries Mertens en Adnan Januzaj herkennen we twee Rode Duivels, beiden brachten een aantal jaar door in de jeugd van Anderlecht. Zij hebben respectievelijk 103 en 13 caps verzameld. Met Vadis Odjidja is er nog een voormalige Rode Duivel in het elftal opgenomen, hij kwam in het verleden drie keer in actie voor de Rode Duivels..

Jeugdspelers 

Anderlecht heeft een indrukkwekkende lijst met wereldsterren die uit eigen jeugd komen. Sommige spelers hiervan konden het helaas niet schoppen tot de eerste ploeg. Speler zoals Oulare, Mangala, Bastien en Amallah moesten verhuizen naar andere ploegen om daar te kunnen doorbreken.

Vergeten Anderlecht-spelers

In het elftal met spelers die ooit actief waren bij Anderlecht staan: Bruzzese, Cools, Derijck, Rolando, Büttner, Odjidja, Milivojevic, Mangala, Januzaj, Mertens en Oulare. Op de bank zitten: Kaminski, Walsh, Bastien, Capel, Amallah, Marin, Doumbia, Balikwisha,Trezeguet en Canesin.

Vergeten RSCA-spelers