Hier kan je donderdagavond kijken naar Akureyri-Club, Pogon-Gent en Genk-Olympiakos

Club Brugge neemt het in de voorlaatste voorronde van de Conference League op tegen KA Akureyri. De heenmatch in Jan Breydel eindigde op 5-1, waardoor de terugmatch in IJsland overbodig is. Daarom werd ook beslist om de wedstrijd niet op een openbare zender uit te zenden. VTM zendt bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Genk en Olympiakos uit aangezien de stand daar veel spannender is. Toch is het mogelijk om de match tussen Akureyri en Club Brugge live te volgen.

Kijken naar KA Akureyri-Club Brugge

De wedstrijd tussen KA Akureyri en Club Brugge start donderdagavond om 20u. De wedstrijd kan je volgen op het Play Sports-kanaal 201. Mensen die geen abonnement hebben bij Play Sports, kunnen wel een dagpas aanschaffen. Let op: hier zit wat activeringstijd op, dus het kan zijn dat je niet meteen toegang hebt tot de zender. Indien je niet wil betalen om deze wedstrijd te volgen, of geen Play Sports hebt, dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een (illegale) livestream. Hier lijsten wij enkele alternatieven voor het vroegere Hesgoal op. Let op: de kwaliteit is hier veel minder.

Livestream Pogon-Gent en Genk-Olympiakos

Naast Club Brugge komen ook KRC Genk en KAA Gent donderdagavond in actie in Europa. KRC Genk neemt het om 20u in de Europa League op tegen Olympiakos. De heenmatch in Griekenland eindigde op 1-0. VTM 2 zendt de wedstrijd live uit, waardoor iedereen deze match op een openbare zender kan bekijken. De wedstrijd van Gent tegen Pogon kan je bekijken op het openbare kanaal van Play Sports. Telenet-kijkers zonder abonnement bij Play Sports kunnen de wedstrijd dus toch gratis volgen.

Ook interessant