Rode Duivels fans zijn het unaniem eens over definitief vastleggen van 1-1 eindstand vs Zweden

België-Zweden werd maandagavond aan de rust gestaakt na een terreuraanslag in Brussel. De Zweedse spelers wilden niet meer in actie komen nadat twee landgenoten werden vermoord. Een logische beslissing in het teken van de veiligheid en menswaardigheid. De ruststand was 1-1 en dat werd donderdag ook omgezet in de definitieve eindstand. Er wordt met andere woorden geen tweede helft meer afgewerkt en dat vindt iedereen de juiste beslissing. België is al zeker van EK-deelname en zo goed als zeker van groepswinst, dus erg grote gevolgen hoeft dit resultaat ook niet te hebben. Hoe dan ook, voetbal is slechts een bijzaak en velen vinden het logisch dat deze wedstrijd voorgoed wordt afgerond.

België-Zweden 1-1 eindstand