Love Island-deelneemster Raphaëlla Deuringer geeft op Instagram steek aan ex-vriend Dante Vanzeir

Raphaëlla Deuringer is niet langer de vriendin van Dante Vanzeir, aanvaller van Union Saint-Gilloise. Maandenlang vormden de twee een koppel, maar onder meer door haar recente deelname aan Love Island, werd helemaal duidelijk dat Raphaëlla opnieuw vrijgezel is. Vanzeir was vorig seizoen één van de revelaties in de Jupiler Pro League en versierde ook één cap voor de Rode Duivels. De 24-jarige Belg heeft een verleden bij Genk, Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen, en is dus eveneens opnieuw vrijgezel.

Raphaëlla Deuringer

Raphaëlla Deuringer is een social media-influencer met meer dan 87.000 volgers op Instagram. De 23-jarige Raphaëlla nam dit jaar voor de tweede keer mee aan Love Island, maar kon er ook deze keer geen relatie aan overhouden. Ook Jotti Verbruggen, de ex van Wesley Sneijder, nam deel aan het televisieprogramma. Zij stond trouwens ooit als 17-jarige in de finale van Miss Belgium, en won in het verleden de award van 'Miss Waals-Brabant'. Raphaëlla werd dan ook geboren in Waterloo en droomt van een carrière als model. Daarnaast is ze ambassadrice van Rosea Rose, een kledingmerk. Een bezige bij met andere woorden!

Ex Dante Vanzeir

Het is duidelijk dat Dante Vanzeir en Raphaëlla Deuringer niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Zij nam zelfs even een break op sociale media om van de breuk te bekomen. Tegenwoordig lijkt het terug beter te gaan, mede dankzij haar vele vrienschappen en haar deelname aan Love Island. Onlangs was Raphaëlla nog aanwezig op het dancefestival WECANDANCE in Zeebrugge en daar zag ze er weer goed uit. De reacties op haar Instagram-foto stroomden binnen, allemaal positief. Eén keer was er een klein steekje naar Dante Vanzeir toen iemand reageerde "Titties". "Nu dat ik tenminste weer mag aandoen wat ik zelf wil", klonk het bij Raphaëlla. Moet kunnen!

raphaella deuringer love island dante vanzeir

Interview met HUMO

Raphaëlla Deuringer werd enkele maanden geleden geïnterviewd door Humo. Het ging onder meer over haar lichaam, waar ze de dag van vandaag best trots op is. Ze is tevreden met wie ze is en krijgt daar veel lovende reacties over. "Toen ik jong was, wilde ik heel graag een borstvergroting. Maar toen ben ik bijgekomen - ik schrok ervan hoe hard mijn lichaam nog veranderde tussen mijn 18de en 20ste - en was alles in orde. Ik ben al voor van alles benaderd: fillers, botox, implantaten... maar ik zeg daar nee tegen, omdat ik mezelf wil blijven.", aldus Raphaëlla Deuringer.

raphaella deuringer dante vanzeir

Verder in dat gesprek met Humo vertelde ze hoe ze Dante Vanzeir destijds leerde kennen en hoe ze precies een koppel werden. "Mijn vriendin stuurde mij vorige zomer een bericht vanop de awardshow van de Speler van het Jaar in 1B. Waarop ik stuurde: 'Fix mij maar een sjotter!' Puur om te lachen, want ik was ervan overtuigd dat ik nooit, never, jamais de ma vie iets zou willen met een voetballer. opeens begon ene Dante Vanzeir mij te volgen op sociale media: mijn vriendin had hem mijn foto laten zien. Ik stuurde hem een berichtje terug om mij te verontschuldigen: 'Sorry dat ik u lastigval en proficiat met uw prijs!' Klaar. Maar ja, hij blééf sturen. En ik bleef antwoorden. Op een bepaald moment was ik met een vriendin aan zee toen hij vroeg om eens af te spreken. 'Als je mij wil zien, moet je maar naar hier komen,' stuurde ik, waarop hij van Limburg naar de kust is gereden. Tot vijf uur 's morgens hebben we - in een groepje weliswaar - op het strand gezeten. Er waren totaal geen verwachtingen, en ik denk dat dat net de reden is dat het is gelukt. Sinds Dante naar de zee is gereden, hebben we elkaar élke dag gezien.", aldus Raphaëlla Deuringer. Aan hun relatie is nu echter een einde gekomen.

raphaëlla deuringer dante vanzeir

Raphaëlla is ook actief op YouTube:

Net binnen