RSCA-fans genieten van 1 speler na eerste helft tegen La Louvière: "Wat hebben we hem gemist!"

Anderlecht maakte dinsdagavond in de zestiende finales van de Croky Cup de verplaatsing naar derdeklasser La Louvière. De Henegouwers speelden aanvankelijk goed mee, maar klungelden voorbij het kwartier achterin, waardoor Benito Raman de voorsprong voor paars-wit voorbij ex-JPL-doelman Mike Vanhamel kon trappen. Voor de 28-jarige spits was het de eerste wedstrijd sinds 27 augustus tegen Charleroi (2-1 gewonnen). De Brusselaars kwamen met een veredeld B-elftal aan de aftrap, maar liefst zes basispionnen zaten niet in de selectie van Brian Riemer. Desondanks sloot de Belgische recordkampioen de eerste helft met een krappe voorsprong af tegen de ongeslagen leider in Eerste Nationale en daar waren de Anderlecht-supporters best tevreden over op 'X' (voorheen Twitter), vooral over doelpuntenmaker Raman. Voetbalflitsen bundelde de positieve reacties.

Benito Raman vs La Louvière

"Het doet me enorm plezier voor Raman"

"Je kan zeggen wat je wil, maar Raman is hoe dan ook een vechter! Hij geeft altijd alles voor de ploeg, zelfs als af en toe iets mist"

"Raman houdt ervan om zijn voormalige ploegmaat Vanhamel te kwellen, die nu al aan het zweten is."

"Ik hoop dat het doelpunt Riemer op het idee zal brengen om Raman terug te laten komen"