Mevrouw Icardi laat opnieuw beste van zichzelf zien, wat een inkijk!

Wanda Nara is gekend als de vrouw van PSG-speler Mauro Icardi. Af en toe durft mevrouw Icardi wel eens een gewaagde foto op haar Instagram-kanaal plaatsen. Onlangs publiceerde ze opnieuw een pikante foto waar haar volgers een wel heel indrukwekkend uitzicht hadden...

Vrouw Icardi

Wanda Nara

Wanda Nara werd geboren op 10 december 1986 in Boulogne Sur Mer, een Argentijns dorpje. De 35-jarige blondine is dan ook van Argentijnse afkomst net zoals haar man Mauro Icardi. Op Instagram is Wanda een echte bekendheid, ze heeft meer dan 11,4 miljoen volgers en postte al meer dan 6.000 berichten op het social mediakanaal. Het is niet verwonderlijk dat ze zoveel volgers heeft, want telkens weer post ze zeer pikante foto's. Naast influencer is ze ook nog actrice, model en voetbalmakelaar. 

Inter Milan

Vooral dat laatste doet de wenkbrauwen fronsen. In 2019 toen Mauro Icardi bij het Italiaanse Inter speelde, was zij betrokken bij de contractonderhandelingen tussen hem en de club. De fans van Inter hadden genoeg van de vrouw omdat zij, volgens hen, persoonlijk zou instaan voor de breuk tussen Inter en hun aanvoerder, Mauro Icardi. Het kwam zelfs zo ver dat de fans van de Nerazzurri de auto van het Argentijnse model bekogelden met stenen. Uiteindelijk kwam het tussen de drie partijen (Inter, Mauro Icardi en de fans) niet meer goed en vertrok de Argentijn naar het Franse PSG

Mauro Icardi

Hoe de twee elkaar gevonden hebben, dat is ook niet bepaald een sprookjesverhaal. Van 2008 tot 2013 was Wanda Nara getrouwd met Maxi López, de man met wie ze ook drie kindjes heeft. Net zoals Mauro Icardi speelde hij voor het Italiaanse Sampdoria. De relatie tussen Wanda en Maxi liep niet zoals ze gehoopt hadden, beide beschuldigden elkaar van overspel en uiteindelijk gingen ze uiteen. Niet veel later ging Mauro Icardi, nota bene de beste vriend van Maxi López, aan de haal met Wanda Nara. Dat zorgde voor vele spanningen tussen beide voetballers. 

Uiteindelijk zijn Mauro Icardi en Wanda Nara al meer dan acht jaar samen en hebben ze twee kindjes. Ook na de problemen met Maxi López en later met Inter, was het niet altijd rozegeur en maneschijn. Dat ze graag aandacht hebben dat is duidelijk, maar de manier waarop ze die aandacht kregen in 2021 tart alle verbeelding. In oktober lieten ze via Instagram weten dat ze uit elkaar gingen, maar nog geen week later waren ze weeral samen omdat ze, naar eigen zeggen: "Niet zonder elkaar kunnen". Wanda Nara is trouwens Mauro Icardi's makelaar.

Instagram

Ondanks alle gebeurtenissen en alle ophef die Wanda Nara veroorzaakt, blijft ze dus wel gewoon enorm populair op Instagram. Ze post heel vaak foto's in bikini of soms zelfs zonder kleding. Het zal je dan ook niet verbazen als het merendeel van haar foto's meer dan 300.000 likes heeft. Wij haalden er een paar van haar instagram (@wanda_nara) en delen die heel graag met jou. Hieronder kan je genieten van enkele heerlijke plaatjes! 

TikTok

Iedereen is tegenwoordig actief op TikTok en dan kan één van de meest besproken personen in Italië en Argentinië natuurlijk niet uitblijven. Met haar profiel wandanaraoficial haalde ze tot nu toe al meer dan 170.000 likes op 22 posts. Ze heeft bijna 180.000 volgers op de populaire app en dat is helemaal te begrijpen als je ziet wat voor pikante en gewaagde filmpjes ze daar deelt met de buitenwereld. 

@wandanaraoficial#glamour#paris#wandanaraicardi#wandanara♬ sonido original - wandanaraoficial