Zalig kerstfeest: zusjes Stevens vieren kerstavond in zeer gewaagde outfit, feest in de Versuz!

Zalig kerstfeest aan iedereen. Een dag om met familie en/of vrienden die kleine gelukkige momentjes te delen en de benen onder tafel te schuiven. Of de benen los te smijten? Dat was althans wat Luna en Lenthe Stevens in gedachten hadden. De twee dames zetten op kerstavond een stapje in de Versuz, in opvallende outfit. Elk zijn Kerstmis, toch?

Zusjes Stevens Kerstmis

Luna Stevens kerstmis

Luna Stevens

Luna Stevens, geboren in 1996, is net als Jotti Verbruggen een fenomeen op social media met zo'n 234.000 volgers op Instagram. Enkele jaren geleden was ze samen met KV Mechelen-verdediger Sandy Walsh en mochten we ze misschien wel de meest sexy voetbalvrouw ter wereld noemen. Tegenwoordig vormen de twee geen koppel meer, dus kan Luna doen en laten wat ze wil. Zo deelt ze regelmatig heel pikante foto's op sociale media. Getuige ook haar laatste bikinifoto op Instagram, die je hieronder kan bekijken:

Interview Luna Stevens met Supercontent

Luna Stevens dook destijds op bij het YouTube-kanaal Supercontent. Daar had ze het onder meer over haar ideale man. "Ik hou niet van de mega afgeborstelde, model-achtige mannen. Het mag allemaal wat ruiger en nonchalanter zijn, maar wel verzorgd liefst met een goeie baard", aldus de Vlaamse influencer.

Luna Stevens over ideale man

Luna Stevens

Zoals gezegd is Luna Stevens echt een manusje-van-alles. Ze is niet alleen influencer,  maar ook Instagram-model, ondernemer en zelfs actrice. De Limburgse weet hoe ze haar dagen kan vullen. Haar Instagram wordt vooral gebruikt om andere mensen te inspireren en vaak post ze ook foto's die gesponsord worden door verschillende bedrijven.

Wie haar Instagramprofiel (@lunastevens1) volgt, weet dat haar foto's nogal gewaagd kunnen zijn, maar ze doet zich voor zoals ze is: "Ik poseer sexy omdat ik trots ben op mezelf. Omdat ik veel self-love heb, ben ik meer zelfzeker in mijn keuzes. Ik geloof dat dit een goed recept is om succes te boeken. Self-love begint sowieso tussen je oren. Je moet dus eerst jezelf leren accepteren los van wat anderen denken en zeggen. Mensen laten hun zelfwaarde veel te vaak afhangen en dat is zo jammer. Eenmaal je jezelf graag ziet, gaan er zoveel deuren open. Self-love is namelijk echt een superpower. Daardoor heb ik meer succes in alles wat ik doe."

Luna Stevens over haar lichaam

Luna Stevens doet het natuurlijk niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere meisjes en vrouwen: "De foto’s geven mij veel zelfvertrouwen. Op die manier wil ik ook andere vrouwen ­inspireren om trots te zijn op wie ze zijn en dan vooral op Instagram."

Moon by Luna

Zoals gezegd is ze ook ondernemer. Zo heeft ze haar eigen modelabel 'Moon by Luna', dat in augustus 2021 een lingeriemerk uitbracht. Ze is niet blind in dit avontuur gestapt, ze heeft hier goed over nagedacht en weet perfect waar ze in de toekomst naar toe wil gaan. "Binnen vijf jaar hoop ik een begrip te zijn in de Belgische lingeriewereld. Het liefst wil ik snel ook starten met enkele pop-upwinkels in grote steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel… en liefst ook eentje in Hasselt", zo vertelde de in 1996 geboren vrijgezel. 

TikTok

Ook op TikTok is ze zeer populair. Zo maakte het Limburgse lingeriemodel een account op de populaire app, hieronder kan je één van haar video's bekijken:

@luna.stevens1 😘 #foryou#foryoupage♬ Anissa - Wejdene

Actrice

Dat Luna Stevens van alle markten thuis is, dat bewees ze in 2020. In de komische televisieserie 'Instafamous' maakte ze haar acteerdebuut. Het was een serie die bestond uit vijftien afleveringen en één van de gastactrices was dus de Limburgse Luna Stevens. 

Instagram

Wij selecteerden enkele van Luna Stevens' meest pikante foto's op Instagram:

Lenthe Stevens

Luna Stevens is niet de enige uit de familie Stevens die gezien mag worden. Ook haar zus Lenthe is bijzonder knap en zeer populair op social media. Met haar 88.600 volgers op haar Instagramprofiel (@lenthestevens) mag ze zichzelf ook een influencer noemen. De twee zusjes komen zeer goed overeen met elkaar en dat delen ze ook met de buitenwereld. Hun volgers kunnen vaak genieten van uitdagende foto's waarop de beide zusjes te zien zijn. Geniet hier mee van de heerlijke foto's!

Luna Stevens en Lenthe Stevens Tomorrowland

Luna Stevens en Lenthe Stevens Tomorrowland

Luna Stevens is ook een goede vriendin van Lotte Vanwezemael

Luna Stevens Lotte Vanwezemael vriendinnen

Youtube

Zoals gezegd is Luna zeer actief op social media zoals Instagram en TikTok, maar als het kan, post ze ook een video op Youtube. Daar heeft ze een tijd lang een serie gehad samen met haar zus Lenthe, waarin ze verschillende vlogs maakten over hun reizen en hun bezigheden. Hieronder zie je een vlog over hun reis naar Rome.