Ken jij hem nog? In 2015 nog winnaar van de Future Cup met RSCA, nu op 23-jarige leeftijd zonder club

Ken jij Milan Corryn nog? Hij speelde ooit nog in de jeugd van RSC Anderlecht, maar doorbreken lukte nooit. Zijn hoogtepunt was de Future Cup winnen in 2015. Daarna trok hij naar het buitenland, maar nu zit hij dus zonder club en dat al op 23-jarige leeftijd. Ook ex-Anderlecht-middenvelder Fernando Canesin zit zonder club na een avontuur in zijn thuisland Brazilië.

Milan Corryn zonder club

De 23-jarige aanvallende middenvelder zit na een avontuur bij het Poolse Warta Posen zonder club. Hij komt uit de jeugd van RSC Anderlecht, maar doorbreken lukte nooit. Milan Corryn is amper 150 duizend euro waard en is dus een echt koopje. Een terugkeer naar België in de maak?

Milan Corryn

Milan Corryn is net zoals Mo Dauda een ex-speler van RSC Anderlecht. De 23-jarige aanvaller werd geboren in Aalst en speelde tot en met de U21 bij paars-wit. Zijn hoogtepunt beleefde hij in 2015 toen hij de Future Cup won. In 2018 werd hij door AS Trencin transfervrij weggeplukt. In drie jaar tijd speelde hij 74 wedstrijden in Slowakije. Afgelopen zomer maakte hij opnieuw een transfer en dit keer naar het Poolse Warta Posen. Daar zit het avontuur nu al op en zit hij zonder club.

Trefzeker op training

Goal van Milan Corryn bij U16 van RSC Anderlecht

Ook interessant