Belgen zeggen ALLEMAAL hetzelfde over aanwezigheid van Nainggolan in VTM-studio

De Rode Duivels verloren vrijdag verrassend met 2-1 van Egypte. Dit was meteen hun laatste oefenwedstrijd voor de start van het WK in Qatar en ze houden dus geen al te best gevoel over aan hun korte voorbereiding. Ondanks de slechte prestatie was er toch één Rode Duivel die indruk maakte. Naast de verrassende nederlaag was er ook veel te doen rond de aanwezigheid van Radja Nainggolan in de studio van VTM. De persona non grata bij Antwerp mocht er de analyse verzorgen, maar dat kon maar op weinig begrip rekenen.

Reacties Nainggolan bij VTM

Nainggolan ruilt shirts met Lang

Na de wedstrijd Antwerp-Club Brugge van vorig seizoen gaf Nainggolan een interview en vertelde hij dat hij geen problemen heeft met Lang. De harde woorden die hij over de Nederlander heeft uitgesproken, waren bedoeld om hem op het 'juiste spoor' te brengen. De twee ruilden na afloop ook truitjes met elkaar. "Ik heb geen probleem met hem. Als dat hem kan helpen in zijn verdere carrière, dan heb ik mijn job gedaan. Zijn gele kaart was ook weer dom en dat heb ik hem gezegd," zei Nainggolan.

radja nainggolan & noa lang c

Radja Nainggolan over Noa Lang bij Gouden Schoen

Op het Gala van de Gouden Schoen sprak Radja Nainggolan over Noa Lang. "Als je hem niet kent en je ziet altijd die hand op zijn mond, dan denk je van 'wat doet die allemaal?' Hij is zo'n goeie voetballer hè, maar het is een beetje overdreven. Maar als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.", aldus Nainggolan. In onderstaande video zien we het gezicht van Noa Lang terwijl Radja Nainggolan dit zegt. Hij lijkt niet echt tevreden...

Noa Lang

In het verleden sprak Nainggolan zich al uit over Lang. Hij was toen opvallend scherp voor de Nederlander: "Puur qua kwaliteit vind ik hem een van de betere spelers. Maar hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan. Altijd maar gesticuleren met z'n handen en protesteren. Iedereen de mond snoeren nadat hij vijf matchen onzichtbaar was. Dat zijn dingen waar ik niet mee kan leven. Mocht hij de voetjes op de grond houden, hij zou nog twee keer zo goed zijn.”, klonk het. Beide spelers zullen duidelijk nooit beste vrienden worden.

radja nainggolan noa lang

Patrick Goots

Patrick Goots ziet nochtans veel gelijkenissen tussen beide kemphanen. "In beginsel zijn het twee dezelfde types. Nainggolan heeft meer ervaring en Lang heeft een irritant kantje, maar ik kan ermee leven. Ik ben er zeker van dat als ze ploegmaats zouden zijn, ze elkaar goed zouden begrijpen. Recht voor de raap. Een stapje zetten, pintje pakken, sigaretje roken…", aldus de ex-Antwerp-spits in de Gazet van Antwerpen.

Ook interessant