Als Club zondag verliest staat Union klaar om de titel te grijpen

Zondag is het zover, dan kennen we eindelijk de kampioen van de Jupiler Pro League. Momenteel zijn Club Brugge, Union SG en Anderlecht nog in de running om de titel te pakken, maar enkel Blauw-Zwart heeft alles in eigen handen. De twee Brusselse clubs moeten al sowieso op verlies van Club Brugge rekenen om nog kampioen te spelen. Union SG heeft als tweede in de stand wel nog een klein voordeel op Anderlecht en kan zich zo verzekeren van een tweede plaats in het eindklassement.

Wil je zelf online sportweddenschappen afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Alweer nét niet voor Union SG?

Het is al de derde keer op rij dat Union Sint-Gillis tot op het bittere eind meespeelt voor de kampioenstitel. Voor een club die pas drie jaar geleden terug promoveerde naar de Belgische eerste klasse is dat alvast een meer dan uitzonderlijke prestatie. Union is als underdog ook al drie jaar op rij torenhoog favoriet bij de neutrale fans, maar het ziet er naar uit dat de titel ook dit jaar opnieuw naar één van de grootste clubs van ons land zal gaan.

De fans mogen wel alvast tevreden terugkijken op het seizoen, want Union SG pakte voor het eerst in haar lange bestaan de Belgische Beker. De Brusselaars konden zich ondanks de decompressie wel terug opladen voor de competitie. Ze speelden in de topper tegen Club Brugge 2-2 gelijk en ook tegen Cercle Brugge wonnen ze met 1-2.

Voorspelling Union SG – KRC Genk

Union zit nu in een positie waarop het moet hopen op verlies van Club én bovendien ook zelf moet winnen van Racing Genk. Dat laatste zou alvast geen probleem mogen zijn. De Limburgers hebben in hun laatste vijf wedstrijden maar liefst vier keer verloren. Vorige week wonnen ze nog een keertje, maar dat was wel tegen Antwerp, dat momenteel de slechtste leerling van de Champions’ Play-offs klas is.

Genk zit bovendien ook met een vervelende trainerskwestie, want Wouter Vrancken trok de deur achter zich toe in vrij ongewone omstandigheden. Union SG is daarom de favoriet om in eigen huis de drie punten te pakken. Het is het enige dat ze kunnen doen om de hoop op de titel in leven te houden.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Antwerp – Anderlecht en Club Brugge – Cercle Brugge.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link