Steekt Cercle Brugge nog een stokje voor het titelfeest van Club?

Het enige wat nog tussen Club Brugge en hun negentiende landstitel staat is stadsrivaal Cercle Brugge. Uitgerekend zij kunnen in een uitgeladen Jan Breydelstadion het feestje van Blauw-Zwart nog verknallen. Of het echter zover zal komen, dat lijkt eerder onwaarschijnlijk. Club Brugge verloor namelijk nog geen enkele wedstrijd in de Champions’ Play-offs én met een gelijkspel hebben ze al voldoende voorsprong op Anderlecht en Union om zich van de titel te verzekeren.

Wil je zelf online sportweddenschappen afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

Een geladen Brugse derby

Met Cercle Brugge treft Club geen echte topclub, maar het is en blijft wel hun grootste rivaal. Bovendien staat er voor Cercle ook nog een vierde plaats op het spel en zullen ze dus dubbel gemotiveerd zijn. Die analyse had ook AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck bij Extra Time al gemaakt:

“Met een gelijkspel is Club kampioen en Cercle zeker van Europees voetbal, maar enkel en alleen als Union de volle buit pakt tegen KRC Genk. Dat risico kunnen ze dus bij Cercle absoluut niet nemen. Mocht ik in de schoenen staan van Club, zou ik Cercle absoluut niet willen op de slotspeeldag. Geef me dan maar gelijk welke andere tegenstander.”

Quote HVH

Voorspelling Club Brugge – Cercle Brugge

Club Brugge heeft het de laatste tijd altijd lastig tegen haar stadsrivaal. Zo eindigden de laatste vier confrontaties allemaal op een gelijkspel. Gelukkig voor Club hebben ze daar in dit geval voldoende mee, want de overwinning pakken tegen een gemotiveerd Cercle zal alvast geen gemakkelijke opdracht zijn.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Antwerp – Anderlecht  en Union SG – KRC Genk.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link