Anderlecht lijkt nu echt helemaal uitgeteld in de titelstrijd

Zondag is het zover, dan kennen we eindelijk de kampioen van de Jupiler Pro League. Momenteel zijn Club Brugge, Union SG en Anderlecht nog in de running om de titel te pakken, maar enkel Blauw-Zwart heeft alles in eigen handen. Anderlecht moet op een half mirakel hopen, want zij hebben momenteel statistisch gezien nog het minst aantal kans. Zelfs voor de tweede plaats moeten ze rekenen op puntenverlies van Union SG.

Wil je zelf online sportweddenschappen afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

Anderlecht heeft de titel verspeeld

De kans dat Anderlecht vorige week de titel officieel verspeeld heeft tegen Club Brugge is heel erg groot. RSCA verloor de cruciale confrontatie met Club Brugge met 0-1, waardoor ze nu al minstens moeten rekenen op verlies van Club tegen Cercle. Ook Union moet dan nog eens slechter presteren tegen KRC Genk dan Paars-Wit tegen Antwerp.

Voorspelling Antwerp FC - Anderlecht

Het enige dat Anderlecht op dit moment kan doen is de volle buit pakken tegen Antwerp en daarna hopen op wanprestaties bij haar directe concurrenten. Antwerp verloor in deze Play-offs al 8 van de 9 wedstrijden, dus winnen tegen The Great Old zou in principe geen probleem mogen zijn. We gaan er vanuit dat Anderlecht dat dan ook zal gaan doen, al vrezen we dat er met de drie punten niks meer zal inzitten voor hen.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Union SG – KRC Genk. en Club Brugge – Cercle Brugge.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link