WOW! 2 JPL-spelers en 1 ex-Club-speler staan in FIFA TOTW en krijgen flinke upgrade!

Afgelopen woensdag werd het nieuwste Team Of The Week van FIFA 22 bekend gemaakt. Voor ons Belgen bevat het deze keer enkele bekende namen. Na enkele goede prestaties vinden we twee spelers terug die momenteel in de Jupiler Pro League spelen, maar ook één ex-Club Brugge-speler heeft een speciaal kaartje gekregen van EA Sports. De spelers in het team krijgen een upgrade op al hun statistieken, waardoor ze een nog beter kaartje krijgen.

FIFA Team of the Week

Deze week worden aanvaller Junya Ito van Racing Genk en verdediger Trent Sainsbury van Kortrijk beloond voor hun goede prestaties. Ito krijgt maar liefst een rating van 86 en dat is een upgrade van negen 'punten' in vergelijking met zijn basiskaartje. Het is voor de Japanner al de derde keer dat hij in het Team Of The Week zit. Niet alleen aanvallers worden beloond, ook verdedigers krijgen een speciaal kaartje wanneer ze een goede prestatie geleverd hebben. Trent Sainsbury maakte afgelopen weekend twee doelpunten tegen Zulte Waregem, waardoor zijn plaatsje in dit team meer dan terecht is. De Kortrijkzaan heeft een upgrade gekregen van 72 naar 79. 

Club Brugge

Ook Club Brugge is aanwezig in dit team. Zij worden niet vertegenwoordigd door een huidige speler, maar wel door een oude bekende die aan een uitstekend seizoen bezig is bij Villarreal. Het gaat over Arnaut Danjuma. De Nederlander speelde in het seizoen 2019/2020 25 wedstrijden voor blauw-zwart. Van nature is hij een linkse flankaanvaller, maar op zijn nieuwe kaartje heeft hij naast een mooie rating van 84 ook een positiewissel gekregen naar spits. Het is zijn tweede Team Of The Week-kaartje van FIFA 22, niet onlogisch na zijn hattrick van afgelopen weekend. Enkele mooie namen om jouw eigen Ultimate Team ook een upgrade te geven! 

Ook interessant