Deze amateurclub speelt haar thuiswedstrijden met kerncentrales op de achtergrond

Voetbalmatchen op hoog niveau worden normaalgesproken gespeeld in een gesloten stadion. Daarbij is er dus geen zicht op wat er rondom het stadion gebeurt. Iedereen is gefocust op de wedstrijd. Op lager niveau is dit niet altijd het geval. De meeste amateurclubs hebben niet eens een stadion. Hierdoor kan je wel goed zien wat er rondom gebeurt. Bij RFC Huy in Derde Nationale kunnen de omstaanders bijvoorbeeld genieten' van een wel heel speciaal decor. 

Kerncentrales 

De velden van RFC Huy, of Hooi in de Vlaamse vorm, worden omringd door de kerncentrale van Tihange. Tijdens de thuiswedstrijden van de Derde Nationaler ziet men dus altijd de reuzengrote kerncentrales op de achtergrond. Voor de supporters valt er daar waarschijnlijk meer te zien dan op het veld, want de Luikse ploeg doet het dit seizoen niet verbijsterend goed. Het staat pas veertiende (van de zestien ploegen) en met nog vier speeldagen te gaan zal de ploeg nog alles uit de kast moeten halen om het behoud veilig te stellen. 

De velden van RFC Huy, of Hooi in de Vlaamse vorm, worden omringd door de kerncentrale van Tihange. Tijdens de thuiswedstrijden van de Derde Nationale ziet men dus altijd de reuzengrote kerncentrales op de achtergrond.