ABSURD! Dit elftal vol met vergeten spelers speelde ooit bij Club Brugge, met Verstraete en Gano

De voetbalwereld is een wereld waarin spelers komen en gaan bij een club. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je niet alle spelers nog kan opnoemen die de laatste jaren in de Jupiler Pro League hebben gespeeld. Zo passeerden de afgelopen decennia ook al veel spelers de revue bij Club Brugge. Wij van Voetbalflitsen maakten een elftal waarbij we alleen spelers selecteerden die ooit bij blauw-zwart gespeeld hebben, maar die de meesten al vergeten waren. 

Elftal met vergeten spelers

De meeste spelers uit dit 'vergeten' team van Club Brugge spelen momenteel nog in de Jupiler Pro League. Zo heb je met Jelle Bataille, Birger Verstraete en Sander Coopman drie spelers die momenteel actief zijn bij rivaal Antwerp. Ook Union is met twee spelers vertegenwoordigd: Siebe Van Der Heyden en Senne Lynen. Voorts zie je nog Zinho Gano, Sinan Bolat, Sébastien Bruzzese, Kristof D'haene en Brecht Capon. Daarnaast zijn Jérémy Perbet en Lex Immers ook aanwezig. Zij spelen respectievelijk bij Luik en het Nederlandse Scheveningen. Net zoals Lex Immers speelt Jordan Botaka momenteel in Nederland, namelijk bij Fortuna Sittard. 

Buitenlandse competities

Voetbal wordt over heel de wereld gespeeld en dat zien we ook bij de 'vergeten' spelers van Club Brugge. Enkele buitenlanders spelen in alle uithoeken van de wereld. Zo speelt Matej Vydra bij het Engelse Burnley, verdediger Luan Peres is actief bij het Franse Marseille en Tomás Pina draagt het truitje van het Spaanse Alavés. De grootste verrassing komt van de kant van Alexander Scholz. De Deen speelt momenteel in de hoogste divisie van het Japanse voetbal bij Urawa Red Diamonds. 

elftal met vergeten spelers Club Brugge Verstraete, Capon, Bruzzese, Perbet

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link