Brighton-fans SMULLEN van Mitoma en scorende Undav: "De beste match van zijn leven!"

Deniz Undav en Kaoru Mitoma spelen nu allebei voor het Engelse Brighton nadat ze vorig seizoen werden uitgeleend aan Union Saint-Gilloise. Woensdagavond won de Premier League-club in de League Cup met 0-3 van de Forest Green Rovers. Beide spelers stonden in de basis en lieten zich positief opmerken. Undav scoorde zijn eerste goal voor Brighton, terwijl ook Mitoma heel wat lof kreeg. Het wordt natuurlijk wel moeilijk om Leandro Trossard uit de ploeg te spelen. Voetbalflitsen bundelde enkele positieve tweets over beide spelers en vertaalde ze ook:

Brighton-fan over Mitoma en Undav

"Mitoma gaat van het veld, van wat ik gehoord heb, legde hij een goede prestatie op de mat, een applaus voor hem en hij werkte veel vandaag. Jammer dat hij er zo relatief vroeg af moest"

"Mitoma is klasse, als Brighton hem niet gaat gebruiken..." 

"Zoals ik reeds eerder vermeldde, Mitoma is aan het strijden met Trossard voor een basisplek, wellicht Brighton's beste en belangrijkste speler. De kans is klein dat ze hem uit de ploeg halen, ook al speelde Mitoma vandaag de beste match uit zijn leven. Hij zal een rotatiespeler zijn en niks meer voor lange tijd, jammer genoeg..." 

"Mitoma maakte indruk" 

"Ik ben fan van Mitoma. Samen met Ensisco talenten om naar uit te kijken" 

"Mitoma viel mij op, hij heeft een beetje tijd nodig, maar hij heeft de juiste kwaliteiten. Deniz Undav heeft veel vuur in hem, hij zal niet veel doen in sommige matchen, maar wel scoren!" 

"Deniz Undav eerste van vele in een Albion shirt, voel ik" 

"De eerste van vele voor Deniz Undav" 

"Deniz Undav's doelpunt werd gemaakt met het vertrouwen van een serie doelpuntenmaker. Geruststellend"

De samenvatting van de bekermatch tussen Forest Green Rovers en Brighton:

Ook interessant