32-jarige RSCA-flop met meer dan 180 Premier League matchen zit zonder club ... ooit 25M waard

De naam Luka Milivojevic is bij de meeste voetbalkenners een oude bekende. De middenvelder uit Servië heeft een verleden bij Anderlecht, maar flopte daar volledig. Daarna kende hij een hele goede periode bij Crystal Palace waar hij zelfs kapitein was. Nu zit hij op zijn 32ste zonder club. Net zoals Leandro Pereira die ook zonder club zit en zelfs een eigen boek schreef.

Luka Milivojevic zonder club

Het kan snel gaan in de carrière van een voetballer. Dat bewees Luka Milivojevic nog maar eens. De ex-middenvelder van Anderlecht was enkele seizoenen kapitein van Crystal Palace, maar zit nu zonder club en dat op amper 32-jarige leeftijd. Hij had ooit zelfs een marktwaarde van 25 miljoen euro en heeft 183 Premier League wedstrijden op de teller. Nu zit hij dus zonder club en heeft hij nog een transferwaarde van twee miljoen euro. 

Luka Milivojevic

Luka Milivojevic is een 32-jarige middenvelder van Servische afkomst. Hij begon zijn carrière bij Rad Belgrad en trok daarna naar Rode Ster. Anderlecht kocht hem over voor een kleine drie miljoen euro, maar hij kon nooit overtuigen en was een echte flop. Anderlecht verhuurde en verkocht hem dan ook uiteindelijk aan Olympiakos. Daar speelde hij wel heel erg goed en versierde hij een transfer naar de Premier League. Crystal Palace kocht hem voor 15 miljoen euro en hij werd er een echte steunpilaar en zelfs kapitein. Na zes seizoenen zit het sprookje erop en is zijn contract afgelopen. Wie pikt hem op?

Bekijk hier het eerste interview van Milivojevic bij Anderlecht:

Ook interessant