Wist jij dit? Conner Rousseau is grote fan van deze JPL-club: “Ben altijd goed op de hoogte!”

Connor Rousseau is na zijn ontslag bij Vooruit de voorbije dagen op zijn zachtst gezegd een controversieel figuur. Door de controverse leek het ons een ideaal moment om het eens niet over politiek te hebben en het volgend feitje nog eens op te vissen. Conner Rousseau is namelijk een fan van een Belgische topclub. De gewezen partijvoorzitter van Vooruit is al van in zijn jeugdjaren een supporter van Club Brugge, at heeft hij mede te danken aan zijn vader. De broer van Rousseau is zelfs sponsor geworden bij de Bruggelingen. 

Conner Rousseau Club Brugge-fan

Bjorn Ruytinckx reageerde onlangs nog spottend op het ontslag van Conner Rousseau. Ruim anderhalf jaar geleden had Rousseau in Het Laatste Nieuws een dubbelinterview met Anderlecht-fan en politieker Sammy Mahdi. Daarin verklaade hij zijn liefde voor Club Brugge: "Hoe ik Club-fan ben geworden? Mijn vader is een West-Vlaming. Een echte Club-fan, die bijzonder luid uit de hoek kon komen wanneer er tegen Anderlecht gespeeld werd. Ik ben Club Brugge nadien steeds beter beginnen volgen. Ik ben altijd goed op de hoogte waarmee club bezig is.", aldus Conner Rousseau.

conner rousseau fan club brugge

Noa Lang

Een andere vraag die Conner Rouseau kreeg in het interview met Het Laatste Nieuws was welke speler van Club hij graag zou willen zijn. De naam van de inmiddels naar PSV vertrokken Noa Lang kwam meteen naar boven. Rousseau is wel fan van de stijl van Lang. "Welke speler zou ik graag zijn? Ik hou wel van het ruigere, urban kantje van Noa Lang. Al gaat die er soms over.", aldus de politieker die ontslagen werd als voorzitter van Vooruit. 

conner rousseau noa lang

Ook interessant