De 10 JPL-veldspelers die dit seizoen de minste minuten misten ... één iemand speelde ALLES!

Het reguliere seizoen in de Jupiler Pro League zit er nu al een kleine twee weken op. Daarom is dit het perfecte moment om de spelers op te lijsten die de minste minuten hebben gemist dit seizoen. Één speler heeft dit seizoen geen enkele minuut gemist in de Jupiler Pro League: Tsuyoshi Watanabe. Voetbalflitsen maakte een interessante top tien die alleen maar bestaat uit veldspelers. Eerder maakten we ook al een elftal van het seizoen in de Belgische competitie.

Minste minuten gemist in de JPL

Aangezien er heel wat doelmannen zijn die dit seizoen elke minuut onder de lat stonden, hebben we enkel rekening gehouden met veldspelers. Misten de minste minuten dit seizoen: Tsuyoshi Watanabe (KV Kortrijk), Casper De Norre (OH Leuven), Hans Vanaken (Club Brugge), Patrik Hrosovsky (KRC Genk), Maxim De Cuyper (Westerlo), Zeno Debast (Anderlecht), Boris Popovic (Cercle Brugge), Willian Pacho (Antwerp), Mike Trésor (Genk) en Ewoud Pletinckx (OH Leuven). Respect voor deze mannen. Best knap dat ze nooit echt last hadden van fysieke kwaaltjes!

Minste minuten gemist in de Jupiler Pro League dit seizoen

De jonge Maxim De Cuyper miste amper 108 minuten dit seizoen. Ook tegen Club Brugge stond hij 90 minuten op het veld en hield hij blauw-zwart van de 0-1!

Ook interessant