Verrassend? Vanhaezebrouck onthult sterkste tegenstander in de JPL: "Telkens kansloos tegen hen!"

Komende zaterdag staat er een echte topper op het programma in onze Jupiler Pro League. KAA Gent neemt het in de Ghelamco Arena op tegen Union SG. Een levensbelangrijk duel voor de Buffalo's met het oog op de top vier. Gift Orban en co zullen een flinke kluif hebben aan een alweer sterk spelend Union dit seizoen. Dat weet ook Hein Vanhaezebrouck. De Gent-coach ziet de ploeg van Karel Geraerts als zijn moeilijkste tegenstander en verwacht een duel op Europees topniveau. Marc Degryse ziet slechts één scenario waarbij Club Brugge over de Oost-Vlamingen zouden wippen in de stand. 

Hein Vanhaezebrouck Union SG 

De 59-jarige coach van de Buffalo's blikte al even vooruit naar de wedstrijd van zaterdag: "Dat wordt een uitdaging. We waren dit seizoen telkens kansloos tegen Union. Ik blijf erbij dat zij de meest energieke ploeg en moeilijkste tegenstander zijn. Het wordt een match op Europees topniveau, als je ziet hoe zij in de Europa League meedraaien. We zullen het beste van onszelf moeten laten zien om iets te halen." Hein Vanhaezebrouck sprak vol lof over de nummer twee in onze pintjesliga en is duidelijk op zijn hoede.

Benieuwd of Gift Orban ook tegen Union SG de weg naar doel zal vinden en de Buffalo's op weg kan zetten richting de top vier. Tegen Seraing scoorde de Nigeriaan alweer twee rozen:

Net binnen