West-Vlaamse amateurclub van Karl Vannieuwkerke periodekampioen in Eerste Provinciale... 24/27!

Het is een heel interessante periode voor de liefhebbers van het amateurvoetbal. In de lagere reeksen wordt er namelijk flink gestreden voor de periodetitels. Ook in Eerste Provinciale in West-Vlaanderen is de eerste periodekampioen nu al gekend. KSV Diksmuide trok met een 24 op 27 overtuigend aan het langste eind. Na negen speeldagen kunnen zij al niet meer ingehaald worden. Opvallend: Karl Vannieuwkerke is als ondervoorzitter en algemeen sportief verantwoordelijke nauw betrokken bij de club.

KSV Diksmuide

In Tweede Nationale pakte het Jong KV Mechelen B van Pieter-Jan Monteyne de periodetitel. In Eerste Provinciale heeft KSV Diksmuide door Racing Waregem met 2-0 te verslaan vijf punten voorsprong, waardoor de periodetitel hen niet meer ontglippen. Na negen wedstrijden verloor de ploeg maar één keer. Met 26 gemaakte doelpunten en maar zes tegendoelpunten in negen wedstrijden lijkt het zowel aanvallend als verdedigend helemaal snor te zitten. 

Karl Vannieuwkerke KSV Diksmuide

Sportjournalist en commentator Karl Vannieuwkerke is ondervoorzitter en algemeen sportief verantwoordelijke bij KSV Diksmuide. Niet alleen op bestuurlijk en sportief vlak is hij actief. Enkele jaren geleden liet hij zich ook opmerken als designer en ontwierp hij de truitjes van de West-Vlaamse club. Benieuwd of we 'zijn' club binnenkort een reeks hoger kunnen terugvinden.

Ook interessant