GELUID AAN! Herbekijk de titelgoal van Toby Alderweireld tegen Genk op Titanic-muziek (VIDEO)

Dat zondagavond uitgerekend Toby Alderweireld de 2-2 scoorde tegen Genk en Antwerp zo de titel bezorgde, kunnen we niet anders dan een sprookje omschrijven. De Antwerp-fans waren uiteraard door het dolle heen na de titel, en vooral de manier waarop was schitterend. In de 94ste minuut scoorde de Antwerp-verdediger de belangrijke gelijkmaker, want zonder die goal was Genk kampioen. Bovendien ging de snoeiharde trap van Alderweireld recht in de kruising. Een beetje zoals Vincent Kompany destijds met Manchester City tegen Leicester.

Toby Alderweireld goal Peter Vandenbempt

De goal van Alderweireld heeft iedereen ondertussen al meerdere keren gezien, maar mét commentaar is het toch altijd veel beter. Zeker als die commentator Peter Vandenbempt heet. Onderstaande video geeft je gegarandeerd kippenvel. Het is bovendien een toffe manier om de nieuwe week te starten, en dat kan perfect ook als niet-Antwerp-fan. Geniet even mee:

Het kan echter nog beter. De goal van Toby Alderweireld met commentaar van Peter Vandenbempt, en de Titanic-muziek van Céline Dion op de achtergrond. Schitterend: 

Laat ons ook nog even stilstaan bij de schitterende spurt die Toby Alderweireld trok na zijn doelpunt. Hij sprintte het ganse veld over om samen met de Antwerp-fans te vieren. Ook de bankzitters en stafleden renden het veld op. En dat terwijl de match nog niet officieel ten einde was.